Drukwerk

VoorBIJ©, onze papierlijn, is geschikt voor interne en externe communicatie. Denk aan fullcolour boeken, brochures, catalogi, flyers, uitnodigingen, kaarten en verpakkingen. De mogelijkheden breiden zich steeds verder uit.

voorbeelden

Deze producten zijn al gerealiseerd op bermgraspapier en –karton.

nieuwjaarskaart KVGO

Post waar je een jaar lang plezier van hebt; het KVGO stuurde haar leden de nieuwjaarskaart 2023. Deze kaart kan ook gebruikt worden als bureaukalender. Met deze dubbele functie (de beste wensen en de kalender) hoeft de kaart niet in de prullenbak te belanden, maar heb je er ook de rest van het jaar plezier van.

catalogus Cruydt-Hoeck

De handleiding en catalogus van Cruydt-Hoeck bevat het assortiment inheemse wilde bloemenzaden en -mengsels, maar staat ook boordevol tips, mooie foto’s en verder alle informatie die je nodig hebt om van jouw bloemenweide een succes te maken. Misschien zit er wel letterlijk iets uit de bloemenweide in het papier van de catalogus!

paneel Cirkelstad

Voor Cirkelstad Zuid-Holland heeft waardewenders bv een mooi paneel gerealiseerd op bermgraskarton. Zo komt het lokale bermgras zelfs het Provinciehuis binnen! Het grijs wordt groener. De grasvezel is zichtbaar in het karton. Dat onderstreept de krachtige boodschap van de weg naar een circulaire bouweconomie. 

bermgras kalender

Op de bermkalender zie je elke maand een beestje dat je dan in de berm kunt vinden, in combinatie met hun voedsel of planten waar ze afhankelijk van zijn. Een jaar lang het leven van de Hollandse bermen in beeld op een exclusief relatiegeschenk. Het belang van het bermleven kan worden gedeeld met anderen, want de illustraties zijn te versturen als verjaardagskaart.

Goed. krant 

Zowel de gemeente Zoeterwoude als de gemeente Leiderdorp laten haar eigen GOED-krant drukken op voorBIJ©-papier. Deze krant staat boordevol inspiratie voor het maken van duurzame keuzes. Duurzame keuzes die ook voor de productie van de krant zelf worden gemaakt!

boek Alle beestjes helpen

In 2022 ontvingen alle basisscholen in Nederland het boek ‘Alle bee(s)tjes helpen’. Dit is het tweede leesboek uit de kinderboekenreeks om kinderen te leren over het belang van een gezonde bodem met een rijk bodemleven. Het verhaal is samen met kinderen uit groep 5 en 6 ontwikkeld, geschreven door Jolanda Horsten en gedrukt op voorBIJ©-papier. 

Neem contact met ons op

Wil je de huisstijl en/of ander drukwerk van je bedrijf of organisatie op voorBIJ©-papier? Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden. Je krijgt altijd persoonlijk antwoord en advies.

Telefoon 0172 - 420 565
E-mail info@waardewenders.nl

Vraag een offerte aan of stel een vraag

Waardewenders verandert natuurlijke reststromen  in grondstof voor duurzame producten. Met deze nieuwe producten buigen we de lineaire economie om naar een circulaire economie.

Nieuws

Kom alles te weten over Waardewenders. Ontvang het laatste Waardewenders-nieuws, unieke kijkjes achter de schermen, achtergrondinformatie en meer!