Privacy

Privacy policy

waardewenders bv hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. waardewenders bv houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

Als waardewenders bv zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door waardewenders bv verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Grondslag voor deze persoonsgegevens is de overeengekomen opdracht.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan waardewenders bv de volgende persoonsgegevens van u vragen: NAW gegevens, (Zakelijk) Telefoonnummer, (Zakelijk) E-mailadres, Geslacht.

Uw persoonsgegevens worden door waardewenders bv opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) gedurende de looptijd van de overeenkomst.

Verwerking van persoonsgegevens van o.a. prospects

Persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde worden door waardewenders bv verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan waardewenders bv de volgende persoonsgegevens van u vragen: NAW gegevens, (Zakelijk) Telefoonnummer, (Zakelijk) E-mailadres, Geslacht.

Uw persoonsgegevens worden door waardewenders bv opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode dat men gezien wordt als een prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU, tenzij u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft en dat u verklaart dat deze toestemming overeenkomt met de daarvoor geldende wettelijke verplichtingen.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

waardewenders bv bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

waardewenders bv
Magazijnweg 8
2404 CE Alphen a/d Rijn
tel: 0172 - 420 565
e-mail: info@waardewenders.nl

De laatste wijziging in dit Privacybeleid is gedaan op: 01-02-2021.

Wilt u ook uw reststroom gebruiken in een eigen product?

waardewenders helpt u om uw duurzame doelen te realiseren!

Neem contact met ons op

waardewenders bv
Magazijnweg 8
2404 CE Alphen aan den Rijn
Telefoon 0172 - 420 565
E-mail info@waardewenders.nl

KvK 81787200

Social media

waardewenders contactformulier
Ik geef toestemming tot de verwerking van mijn persoonlijke gegevens, zoals beschreven staat in de Privacyverklaring van waardewenders bv.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!