AdobeStock 520620352 lr

Zichtbaar duurzaam drukwerk

‘De catalogus moet nog wel gedrukt worden, de informatiekrant met de ontwikkelingen over duurzaamheid moet ook de deur uit en is er al een alternatief voor de plastic verpakking? Zou het in een papieren verpakking kunnen?’ Want je wilt toch aan je klanten laten zien dat ook jouw bedrijf verduurzaamt en een aandeel levert aan de transitie naar een circulaire economie?!

Wacht even, stukje terug: catalogus, informatiekrant met duurzame ontwikkelingen, papieren wikkel in plaats van plastic, zichtbaar voor de klanten…

Weet je dat er zichtbaar duurzaam papier verkrijgbaar is? Dat dat papier duurzaam én circulair is én biodiversiteit bevordert? Waarbij de productieketen transparant is en de transportketen gemiddeld 83 kilometer is? Weet je dat Waardewenders bermgras uit ecologisch beheerde bermen tot grondstof voor papier op onze eigen productielocatie boerderij De Beukehof in Hazerswoude-Rijndijk verwerkt? En de bermgrasvezels bij Papierfabriek Schut worden toegevoegd aan de pulp van gerecycled papier? Dat papier met nog zichtbare vezeltjes voorBIJ©-papier heet? Omdat het bermgras, het bloei- en maaibeleid bijdraagt aan de biodiversiteit en het behoud van de wilde bijen! Daarmee kunnen we verantwoord vooruit!

Waardewenders verandert natuurlijke reststromen  in grondstof voor duurzame producten. Met deze nieuwe producten buigen we de lineaire economie om naar een circulaire economie.

Nieuws

Kom alles te weten over Waardewenders. Ontvang het laatste Waardewenders-nieuws, unieke kijkjes achter de schermen, achtergrondinformatie en meer!